Tartalom

2042-ben járunk, ahol a Föld újdonsült rendszere kitisztulni látszik. Béke van. A szabályok egyszerűek. Minden ember különböző életszakaszaiban elvégez egy tesztet, és ha nem megy át, meghal. A hibátlan tesztek hatalmat, míg az elégségesek csupán az életben maradás jogát adják.
A világ vezető hatalmai főleg európai országok, köztük Magyarország. Az itt élőkre pedig még nagyobb elvárások vonatkoznak, főleg a befolyásos szülők gyermekeire. Vilma pont egy ilyen családba született, és eddig mindig sikerült életben maradnia, ám ez percről-percre megváltozhat. Az életét még a 722-es házba költöző ismeretlen is nehezít, aki iránt plátói szerelmet kezd táplálni. Ez pedig, csak még jobban veszélybe sodorja. Nem is beszélve a váratlan útról, amin kötelező részt vennie.
De vajon milyen akadályok jönnek még, amikkel a védtelen lánynak meg kell birkóznia? Ki az az idegen, aki valamiért örökké kilóg a sorból?

A történetben felnőtt tartalom is előfordulhat, olvasása csak az idősebb korosztálynak ajánlott.

A blog kötetekre van bontva, amik öt fejezetből állnak. Kérlek csak akkor nézd meg a második kötet fülszövegét, ha már az első kötetet végigolvastad, különben magadat fosztod meg a meglepődés pillanataitól, mellesleg semmit sem fogsz érteni a történetből.

1 megjegyzés:

 1. Draga!

  Eloszor is, amint gepnel leszek, teszek valami ertelmes dologot is, mondjuk feliratkozom. :')
  Amikor a fejlecen meglattam, Moost (tuti nem igy irjak :"D) egybol elkezdett erdekelni.
  A Settlement a csereben is benne vagyok, es ki is teszlek, amint gepnel leszek.
  De, csak, hogy valami ertelmeset is irjak. Minden cseres blogba bele olvasok, hisz ugy gondolom, jar ennyi az ironak, ha mar erdemesnek tart arra, hogy linket valtson velem.
  A design-ed nagyon szep es eredeti. Es a tortented, szinten nagyon tetszik. Eloszor a Beavatott es az Ehezok viadala jutott az eszembe, de orulok, hogy mar itt latom, nem ff es semmi ilyesmi nem varhato majd.
  A sok szoveg utan, meg csak annyi, hogy kivancsian varom az elso reszt ;)

  Olel;
  Amnestia Simon

  VálaszTörlés