Fejezetek

I. KÖTET
Fülszöveg

2042-ben járunk, ahol a Föld újdonsült rendszere kitisztulni látszik. Béke van. A szabályok egyszerűek. Minden ember különböző életszakaszaiban elvégez egy tesztet, és ha nem megy át, meghal. A hibátlan tesztek hatalmat, míg az elégségesek csupán az életben maradás jogát adják.
A világ vezető hatalmai főleg európai országok, köztük Magyarország. Az itt élőkre pedig még nagyobb elvárások tartoznak, főleg a befolyásos szülők gyermekeire. Vilma pont egy ilyen családba született, és eddig mindig sikerült életben maradnia, ám ez percről-percre megváltozhat. Az életét még a 722-es házba költöző ismeretlen is nehezít, aki iránt plátói szerelmet kezd táplálni. Ez pedig, csak még jobban veszélybe sodorja.
De vajon milyen akadályok jönnek még, amikkel a védtelen lánynak meg kell birkóznia? Ki az az idegen, aki valamiért örökké kilóg a sorból?


Fejezetek


II. KÖTET
Fülszöveg

2043-ban járunk. Egy év telt el azóta, hogy Vilmát a föld képviselőjévé választották, és az Alietna nevű bolygóra száműzték. A lány elszántan próbálja kideríteni a planéta titkait, és közben segítséget nyújtani a Földre érkező Gergelynek, aki iránt még mindig ismeretlen érzelmek fűzik.  A Qínessnek azonban nem tetszik az emberlány jelenléte, és bármi áron képes lenne eltüntetni az otthonáról, de amíg a földön lévő harcok le nem csengenek, nem tehet semmit. Víeron, a testőrség parancsnoka látszólag a lány mellett áll, azonban nem tudja eldönteni melyik oldalon harcol. A feszültség egyre magasabb, és Vilma csak nagyobb veszélybe sodródik. 
Vajon képes lesz eldobni félelmét, és vakmerően szembeszállni az ellenséges hatalmakkal? Mi lesz a földi háború kimenetele? Milyen titkok lehetnek még az Alietnán?


Fejezetek
 
Első fejezet -
Második fejezet -
Harmadik fejezet -
Negyedik fejezet -
Ötödik fejezet - 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése