2015. június 16., kedd

Off - Társblog a láthatáron


Ahoi! Kedves/drága/tisztelt olvasóim,

Sajnálom, hogy nem egy újabb fejezettel járulok elétek, de gondoltam bejelentem, hogy az egyik (blogos körökben megismert) barátnőmmel egy közös, új történetet indítottunk. Megtalálhatjátok benne az én írás stílusomat, és kellőképpen izgalmas a világa. Mivel nem bírtam elszakadni a szívemnek kedves űrtől, ez is egy sci-fi történet.

Örülnék, ha benéznétek! :)


Fülszöveg: 

Minden ember elgondolkozik, hogy mégis mi van a halál után? Talán a pokol, vagy a meny vár a lelkekre, esetleg minden életét vesztett elveszik a sötétségben? Gwendolyn is ezen töri a fejét az utolsó másodperceiben, azonban amint elhagyja az élet, valami egészen mást tapasztal.
Egy másik világban találja magát, az Avantison. Ez a világ, a tiszta élet helye, ahol a tiszta emberek élnek, a Föld pedig a száműzöttek otthona. Gwen csak egy kiszámíthatatlan "hiba" miatt került a rútbolygóra, és hamar kiderül, ő a királyi vérvonal tagja,a hercegnő. Ez azonban nem jelenthet számára nyugodt életet. Hamarosan arra ébred, hogy a tisztának hitt emberek körülötte mégsem olyan becsületesek, mint hitte.



 
Örökké imádlak titeket!

Hedvig Tris


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése